T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.355 20 Ağustos 2021 #1 Şu an Xiaomi Mi Band 5 kullanıyorum. Çok memnunum. Okul ve spor için akıllı saat mı yoksa akıllı bileklik daha iyi olur?
Şu an Xiaomi Mi Band 5 kullanıyorum. Çok memnunum. Okul ve spor için akıllı saat mı yoksa akıllı bileklik daha iyi olur?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #2 Akıllı bileklik daha iyi olur. Zaten akıllı bileklikler daha çok spor uygulamaları için kullanılıyor.
Akıllı bileklik daha iyi olur. Zaten akıllı bileklikler daha çok spor uygulamaları için kullanılıyor.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.355 20 Ağustos 2021 #3 Hasan Karaca dedi: Akıllı bileklik daha iyi olur. Zaten akıllı bileklikler daha çok spor uygulamaları için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Akıllı saatlerin şarjı çok hızlı bitiyormuş bu doğru mu?
Hasan Karaca dedi: Akıllı bileklik daha iyi olur. Zaten akıllı bileklikler daha çok spor uygulamaları için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Akıllı saatlerin şarjı çok hızlı bitiyormuş bu doğru mu?
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 20 Ağustos 2021 #4 Spor için en iyisi akıllı bileklik bende Mi Band 4 var. Şarjı 25 gün gidiyor.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #5 IrmağaGideyrum dedi: Akıllı saatlerin şarjı çok hızlı bitiyormuş bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Şarj konusunda bir bilgim yok.
IrmağaGideyrum dedi: Akıllı saatlerin şarjı çok hızlı bitiyormuş bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Şarj konusunda bir bilgim yok.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #6 Akıllı bileklik ve akıllı saat kullanmış biri olarak spor için bileklikler bence gayet yeterli. Boşuna akıllı saate para vermenize gerek yok. IrmağaGideyrum dedi: Akıllı saatlerin şarjı çok hızlı bitiyormuş bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Samsung Watch Active 2 kullandım şarjı 2-3 gün anca dayanıyordu. 1-2 hafta dayananları var.
Akıllı bileklik ve akıllı saat kullanmış biri olarak spor için bileklikler bence gayet yeterli. Boşuna akıllı saate para vermenize gerek yok. IrmağaGideyrum dedi: Akıllı saatlerin şarjı çok hızlı bitiyormuş bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Samsung Watch Active 2 kullandım şarjı 2-3 gün anca dayanıyordu. 1-2 hafta dayananları var.
Türününtekörneği Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #7 Akıllı bileklikler yine de az pahalı fakat onlara para vermek daha mantıklı olur kaliteli akıllı saatlere o kadar para vermeye gerek yok. Honor band 5i 1 yıldır kullanıyorum gayet sağlam sıkıntısız gayet memnunum.
Akıllı bileklikler yine de az pahalı fakat onlara para vermek daha mantıklı olur kaliteli akıllı saatlere o kadar para vermeye gerek yok. Honor band 5i 1 yıldır kullanıyorum gayet sağlam sıkıntısız gayet memnunum.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.355 20 Ağustos 2021 #8 Peki ben gece bileklik ile uyusam uyku takibi için bileklik zarar görür mü?
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #9 IrmağaGideyrum dedi: Peki ben gece bileklik ile uyusam uyku takibi için bileklik zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Yok bir sıkıntı olmaz.
IrmağaGideyrum dedi: Peki ben gece bileklik ile uyusam uyku takibi için bileklik zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Yok bir sıkıntı olmaz.