Lorces Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #11 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Sorun olacağını sanmıyorum, Play Store'dan Galaxy Wearable uygulamasını indirebildiğin sürece sorunsuz kullanırsın özelliklerini. EKG ve tansiyon ölçümü hariç, onlar sadece Galaxy Store'daki Samsung Health Monitor üstünden oluyordu en son. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tesekkurler
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Sorun olacağını sanmıyorum, Play Store'dan Galaxy Wearable uygulamasını indirebildiğin sürece sorunsuz kullanırsın özelliklerini. EKG ve tansiyon ölçümü hariç, onlar sadece Galaxy Store'daki Samsung Health Monitor üstünden oluyordu en son. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tesekkurler
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 21 Temmuz 2025 #12 Lorces dedi: Anladım hocam tesekkurler Genişletmek için tıkla... Teşekkür etme, beğen Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.
Lorces dedi: Anladım hocam tesekkurler Genişletmek için tıkla... Teşekkür etme, beğen Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.
Lorces Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #13 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Teşekkür etme, beğen Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam saate bu kadar para vermekten vazgeçtim acikcasi. Redmi watch 4 düşünüyorum hem telefonumla da uyumlu ne dersiniz?
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Teşekkür etme, beğen Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam saate bu kadar para vermekten vazgeçtim acikcasi. Redmi watch 4 düşünüyorum hem telefonumla da uyumlu ne dersiniz?
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 21 Temmuz 2025 #14 Lorces dedi: Hocam saate bu kadar para vermekten vazgeçtim acikcasi. Redmi watch 4 düşünüyorum hem telefonumla da uyumlu ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Ben almazdım ama karar senin. 5000 çok bir rakam değil.
Lorces dedi: Hocam saate bu kadar para vermekten vazgeçtim acikcasi. Redmi watch 4 düşünüyorum hem telefonumla da uyumlu ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Ben almazdım ama karar senin. 5000 çok bir rakam değil.
Lorces Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #15 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Ben almazdım ama karar senin. 5000 çok bir rakam değil. Genişletmek için tıkla... Aldim hocam Watch 6'yı teşekkürler (2-3 saat once)
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Ben almazdım ama karar senin. 5000 çok bir rakam değil. Genişletmek için tıkla... Aldim hocam Watch 6'yı teşekkürler (2-3 saat once)