İyi akşamlar, 2-3 hafta içerisinde fitnessa geri dönüş yapmayı düşünüyorum. 2 ay gibi bir tecrübem var, amacım yağ yakıp kas kütlesi kazanmak. Anlık olarak 87 kiloyum, bu verdiğim detaylara göre hangi supplementleri alabilirim? Bütçem çok fazla değil öğrenciyim ona göre tavsiyede bulunursanız çok mutlu olurum.
İyi akşamlar, 2-3 hafta içerisinde fitnessa geri dönüş yapmayı düşünüyorum. 2 ay gibi bir tecrübem var, amacım yağ yakıp kas kütlesi kazanmak. Anlık olarak 87 kiloyum, bu verdiğim detaylara göre hangi supplementleri alabilirim? Bütçem çok fazla değil öğrenciyim ona göre tavsiyede bulunursanız çok mutlu olurum.
Hocam ZMA'yı bundan almanızı hiç tavsiye etmem. Sizin ihtiyacınız olan Magnezyum Giglisnat bunlarda genelde magnezyum oksit oluyor kas yapısının işine yaramayan. Size BigJoy'un ZMA'sını öneririm linki bıraktım. Bigjoy Sports Zma 120 Kapsül Magnezyum, Çinko, - PttAVM.com - 2025
Nature's Supreme Multivitamin for Men 100 Kapsül faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Supplementler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.
Nature's Supreme Omega 3 1000 Mg 100 Kapsül faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Supplementler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.