EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 28 Ağustos 2023 #11 HeisenberG_g dedi: Hocam cam mataralara bakın derim. Ama korunaklı olanlardan. Genişletmek için tıkla... Çok ağır oluyor hocam 1lt çok yük olur. Birde korumalı olursa dahada uğraştırır.
HeisenberG_g dedi: Hocam cam mataralara bakın derim. Ama korunaklı olanlardan. Genişletmek için tıkla... Çok ağır oluyor hocam 1lt çok yük olur. Birde korumalı olursa dahada uğraştırır.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 28 Ağustos 2023 #12 EmirElibol dedi: Çok ağır oluyor hocam 1lt çok yük olur. Bir de korumalı olursa daha da uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama arkadaş hem geniş ağızlı hem de yosunlaşmasın falan deyince aklıma o geldi veyahut kaliteli Tupper'da alabilir.
EmirElibol dedi: Çok ağır oluyor hocam 1lt çok yük olur. Bir de korumalı olursa daha da uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama arkadaş hem geniş ağızlı hem de yosunlaşmasın falan deyince aklıma o geldi veyahut kaliteli Tupper'da alabilir.
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #13 Hocam vallahi ben 1.5 litrelik şişelerden alıp 2 3 gün kullanıp atıyorum spordan sonra ağzını açıp havalandırmaya bırakıyorum her gün öyle 2 3 gün götürüyor.
Hocam vallahi ben 1.5 litrelik şişelerden alıp 2 3 gün kullanıp atıyorum spordan sonra ağzını açıp havalandırmaya bırakıyorum her gün öyle 2 3 gün götürüyor.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #14 HeisenberG_g dedi: Hocam cam mataralara bakın derim. Ama korunaklı olanlardan. Genişletmek için tıkla... Cam var da 1litre, içerken dedigim gibi rahat olmuyor. Ya agiz ustunde boşluk birakarak iciyorum oyle de dökülüyor.
HeisenberG_g dedi: Hocam cam mataralara bakın derim. Ama korunaklı olanlardan. Genişletmek için tıkla... Cam var da 1litre, içerken dedigim gibi rahat olmuyor. Ya agiz ustunde boşluk birakarak iciyorum oyle de dökülüyor.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 28 Ağustos 2023 #15 Nobilium dedi: Cam var da 1litre, içerken dedigim gibi rahat olmuyor. Ya agiz ustunde boşluk birakarak iciyorum oyle de dökülüyor. Genişletmek için tıkla... Kafaya dikmek için en mantıklısı tupper.
Nobilium dedi: Cam var da 1litre, içerken dedigim gibi rahat olmuyor. Ya agiz ustunde boşluk birakarak iciyorum oyle de dökülüyor. Genişletmek için tıkla... Kafaya dikmek için en mantıklısı tupper.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 29 Ağustos 2023 #16 Hacı boşver matarayı falan git bir 3 harfli markete ilk gördüğün 1.5 litrelik suyu al çık.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #17 EmirElibol dedi: Kafaya dikmek için en mantıklısı tupper. Genişletmek için tıkla... Çelik ve cam sağlıklı daha artik plastik turevi kullanmam
EmirElibol dedi: Kafaya dikmek için en mantıklısı tupper. Genişletmek için tıkla... Çelik ve cam sağlıklı daha artik plastik turevi kullanmam
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 29 Ağustos 2023 #18 Nobilium dedi: Çelik ve cam sağlıklı daha artik plastik turevi kullanmam Genişletmek için tıkla... Gidip decatlondan bakabilirsiniz ağızları istediğiniz gibi mi diye.
Nobilium dedi: Çelik ve cam sağlıklı daha artik plastik turevi kullanmam Genişletmek için tıkla... Gidip decatlondan bakabilirsiniz ağızları istediğiniz gibi mi diye.