Spor lisesinde ortam nasıl?

liera

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060
Merhaba arkadaşlar, yarın spor lisesinde 9. sınıf olarak ilk günüm spor liselerinde dersler ve ortam nasıl olur? Giden varsa tavsiye verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıf bitmek üzere hocam normal okul ortam bir tık daha güzel az kişi oluyoruz biz bir de işte hokeycilerimiz var futbolcularımız onlar direk okula gelmiyor ama yoklama defterindeler sınıfta 17 kişi olursak kalabalık diyoruz ki bize kalabalık geliyor herkes herkesle iyi anlaşıyor herkes herkesi tanıyor zaten 300 öğrenci var 150'si okula geliyor ve bir de eğer derslerin çok kötüyse benim gibi spor lisesine gelmeni kesinlikle tavsiye ederim başka liseye gidersen büyük ihtimalle sınıfta bile kalabilirsin burada ağırlıklı spor dersleri sayesinde sınıfıda geçebiliyoruz.

Merhaba arkadaşlar, yarın spor lisesinde 9. sınıf olarak ilk günüm spor liselerinde dersler ve ortam nasıl olur? Giden varsa tavsiye verebilir mi?
keşke tekrar en baştan okusam...

Son düzenleme:

Bir spor dalı seçip onunla ilgili eğitim alıyoruz değil mi?

Hayır öyle bir şey yok tüm sporları goruyorsun hocalar top verip salıyor yani öyle dusun ciddi bir ortam yok kafana gore.

Biz geçen sene 8.sınıfta öğretmenlerle sınıfça spor lisesini ziyarete gitmiştik. Oradaki müdür bir spor dalı seçip onun hakkında eğitim alıyorsunuz demişlerdi, hatta futbolcularımızda var demişti.

Bilmiyorum bizde öyle değil takım sporları dersi var her dönem sırası ile tüm sporları işledik mesela ama geçen sene senin dediğin gibiydi 10. sınıftayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…