CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 786 Çözümler 2 9 Haziran 2025 #1 Ben 9.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim, futbol ile ilgileniyorum bunun içinde spor lisesine gitmek istiyorum. Yetenek sınavını geçtim diyelim futbol ile ilgili ayrı bir yetenek sınavı oluyor muyuz?
Ben 9.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim, futbol ile ilgileniyorum bunun içinde spor lisesine gitmek istiyorum. Yetenek sınavını geçtim diyelim futbol ile ilgili ayrı bir yetenek sınavı oluyor muyuz?
Çözüm M M Mustafa.Kaan 9 Haziran 2025 Spor lisesinde yapılacak olan yetenek sınavı zaten seçeceğin branşa göre yapılıyor. Ayrı ayrı yetenek sınavı yok.
Spor lisesinde yapılacak olan yetenek sınavı zaten seçeceğin branşa göre yapılıyor. Ayrı ayrı yetenek sınavı yok.
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Spor lisesinde yapılacak olan yetenek sınavı zaten seçeceğin branşa göre yapılıyor. Ayrı ayrı yetenek sınavı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Spor lisesinde yapılacak olan yetenek sınavı zaten seçeceğin branşa göre yapılıyor. Ayrı ayrı yetenek sınavı yok.