CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 788 Çözümler 2 7 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar spor lisesine gitmek istiyorum. Bunun içinde sağlık raporu gerekiyormuş. Ben Gümüşhane Merkez'de yaşıyorum, zamanında gittiğimiz aile hekimliği Torul'da. Merkezden sağlık raporu alabilir miyim?
Arkadaşlar spor lisesine gitmek istiyorum. Bunun içinde sağlık raporu gerekiyormuş. Ben Gümüşhane Merkez'de yaşıyorum, zamanında gittiğimiz aile hekimliği Torul'da. Merkezden sağlık raporu alabilir miyim?
s5v8s Yoctopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 7 7 Haziran 2025 #2 Özel hastaneler yapabiliyor en basidinden ama devlette yapıyor hastaneye git bi.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 788 Çözümler 2 7 Haziran 2025 #3 s5v8s dedi: Özel hastaneler yapabiliyor en basidinden ama devlette yapıyor hastaneye git bir. Genişletmek için tıkla... Hastane mi? Aile hekimliği değil mi hocam?
s5v8s dedi: Özel hastaneler yapabiliyor en basidinden ama devlette yapıyor hastaneye git bir. Genişletmek için tıkla... Hastane mi? Aile hekimliği değil mi hocam?
s5v8s Yoctopat Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 7 7 Haziran 2025 #4 CristianoRonaldo30 dedi: Hastane mi? Aile hekimliği değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... ben özelden aldım ama veriyor diye biliyorum bi sor
CristianoRonaldo30 dedi: Hastane mi? Aile hekimliği değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... ben özelden aldım ama veriyor diye biliyorum bi sor