A Ardasko Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Selam haftada 3 gün spora gidiyorum program önerebilecek var mı not: Ense ve sırtı çok hedef alan aletler olmazsa iyi olur boyun düzleşmesi var.
Selam haftada 3 gün spora gidiyorum program önerebilecek var mı not: Ense ve sırtı çok hedef alan aletler olmazsa iyi olur boyun düzleşmesi var.
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 21 Şubat 2024 #2 Ardasko dedi: Selam haftada 3 gün spora gidiyorum program önerebilecek var mı not: Ense ve sırtı çok hedef alan aletler olmazsa iyi olur boyun düzleşmesi var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu buraya soracağına spor hocasına sorman daha mantıklı çünkü o sana göre program önerisi verir.
Ardasko dedi: Selam haftada 3 gün spora gidiyorum program önerebilecek var mı not: Ense ve sırtı çok hedef alan aletler olmazsa iyi olur boyun düzleşmesi var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu buraya soracağına spor hocasına sorman daha mantıklı çünkü o sana göre program önerisi verir.
A Ardasko Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #4 nagodmisa dedi: Yenı mı basladın spora. Genişletmek için tıkla... 1 aydır Full body yapıyorum 1. ay bitti.
nagodmisa dedi: Yenı mı basladın spora. Genişletmek için tıkla... 1 aydır Full body yapıyorum 1. ay bitti.