Spor programı bırakılmalı mı?

jarvish

Hectopat
Daha fazla  
1 ay önce birinden spor ve yemek programı aldım, A'dan Z'ye uyguladım fakat görünüm olarak çok bir belirginlik olmadı. Programı alanların önce ve sonra fotolarını görünce gaza gelip almıştım biraz daha geçse de çok bir değişim olmayacak gibi. Sizce bırakmalı mıyım? Bırakmadım diyelim ileride de bir sonuç alamazsam harcadığım zaman ve masraflar çöpe gidecek. Sizce devam mı etmeliyim yol yakınken bırakıyım mı?

Birinden derken? Uzmandan mı veya rastgele biri mi? Ayrıca spor ve beslenme programları kafaya göre yapılan şeyler değiller herkesin bünyesine uygun testler yapılmalıdır.

Kendi programınızı kendiniz yapmalısınız. Ya da yaptırmalısınız. Her kişiye farklı şeyler gerekir. Amacınızı da bilmiyoruz kilo vermeye mi çalışıyorsunuz, kas kütlesini arttırmaya mı?

Birinden derken? Uzmandan mı veya rastgele biri mi? Ayrıca spor ve beslenme programları kafaya göre yapılan şeyler değiller herkesin bünyesine uygun testler yapılmalıdır.
Alanında uzman biri ama ismini vermek istemiyorum bıraksam programa verdiğim para çöpe gidecek devam etsem bi işe yaramasa zaman+masraflar çöpe gidecek kararsızım.
İkisi doğru orantılı diyebilirim hem yağ oranını azaltıp karın kası için çalışıyorum hem de genel olarak kas kütlesi arttırmak zaten programın da amacı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…