Spor programı önerisi

Chan01

Femtopat
Merhabalar arkadaşlar ben 103 kiloyum ve 170 boyundayım. Spor için bir program yapmak istiyorum ama tek başıma çok bilgim olmadığı için yapamıyorum daha başlayalı bir kaç hafta oldu. Aslında spor hocam bir program yaptı fakat ben o programı uygulayamıyorum içinde squad gibi hareketler var motivasyonsuzluktan mı güçsüzlükten mi bilmiyorum Squat ve benzeri hareketleri yapamıyorum programı asagiya birakiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim ayrıca sizce diyet için kaç öğün yenilip kaç kere ara öğün yapılmalı.
IMG_2321.jpeg

Son düzenleme:
ChatGpt`ye aynı bu şekilde programını at ve sorununu belirt. Sana yardımcı olacaktır yemek konusunda da sana tavsiye verecektir

Yapabildiğin kadarını yap daha baştasın, kendini yorup motivasyonunu kaybetme. Sporda asıl önemli şey mutfak, yediklerine çok dikkat et. İmkanın varsa bir diyetisyende program yaptır veya ChatGPT bende ona yaptırdım, gayet iyi veriyor. Yapamıyorum diye kendini yorma, zamanla yapacaksın.

Yapabildiğin kadarını yap daha baştasın, kendini yorup motivasyonunu kaybetme. Sporda asıl önemli şey mutfak, yediklerine çok dikkat et. İmkanın varsa bir diyetisyende program yaptır veya ChatGPT bende ona yaptırdım, gayet iyi veriyor. Yapamıyorum diye kendini yorma, zamanla yapacaksın.
teşekkür ederim motivasyon için 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı