Spor programı önerisi

Ezber3261

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce spora başladım bu süreçte haftada 3 gün fullbody yapmıştım. Bu süreçten sonra artık yeni bir programla devam edeyim diyorum ama mesela omuz bacak aynı gün çalışılmalı mı bu tarz şeyleri yeterince bilmiyorum. Nasıl yapmalıyım?

Her bölgeyi ayrı yapıyorum bacak omuz tek günde birleştiriyorum sonraki gün tüm vücut giriyorum.

Hangi spliti yapacağınıza bağlı bu soru değişir PPL yapcaksanız yan omuz ve ön omuz itiş gününe arka omuz çekiş gününde yapılır üst vücut alt vücutta zaten hepsi üst vücut gününde yapılır.

Omuz bacak, sırt triceps, göğüs biceps bunları aynı günler çalışmayı önerir misiniz dört günlük bir zamanım var haftada.

Omuz bacak, sırt triceps, göğüs biceps bunları aynı günler çalışmayı önerir misiniz dört günlük bir zamanım var haftada.
Haftada dört gün yapılacaksa eğer dediğin şekilde bölebilirsin antrenman bölgelerini fakat sırt triceps ve göğüs biceps günlerini art arda getirmemeye çalış. Sırt günü çalışacağın triceps kası ertesi gün çalışacağın göğüs kasını çalışmanı etkileyecek çünkü yorulduğundan dolayı. Omuz bacak gününü iki upper body antrenman günü arasına koyabilirsin. Sonrasında bi gün off verip tekrardan başa dönebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…