Spor programı önerisi

Daha fazla  
Yaklaşık 12. ayda full body programım bitecek, 3 aya yakın full body yapmış olacağım şimdiden bana güzel bir program hazırlar mısınız? Full body olmasın, amacım kaslarımı çok hızlıca geliştirmek.
Boy: 1,74 kilo: 58.8 yaş: 15.

Hatta sanırım bir sonraki ayda bırakıp kendi programıma geçeceğim.

Son düzenleme:
Haftada kaç gün gitmeyi planlıyorsun?

4 gün düşünüyorum ama geliştirecekse her gün bile giderim.
4-5 gün en iyisi, split yapmaktansa upper-lower gibi programlara yönelmek daha iyi oluyor. Ben kendim 4 gün giderek upper-lower yapmaya başladım, etkisini de görüyor gibiyim. 2.5 yıldır split yapan birisi olarak tavsiyem o olur.

4-5 gün en iyisi, split yapmaktansa upper-lower gibi programlara yönelmek daha iyi oluyor. Ben kendim 4 gün giderek upper-lower yapmaya başladım, etkisini de görüyor gibiyim. 2.5 yıldır split yapan birisi olarak tavsiyem o olur.
Bilmiyorum hacimide kasıda arttırmak istiyorum hocam ona göre bir program önerirseniz..

Bilmiyorum hacimide kasıda arttırmak istiyorum hocam ona göre bir program önerirseniz..
Ben de sizin gibi hacim için uğraşıyorum, bunun yolu spor programından ziyade beslenmek ile ilgili. Kendi yaptığım programı da atarım müsait olduğumda bir bakarsınız.

Ben de sizin gibi hacim için uğraşıyorum, bunun yolu spor programından ziyade beslenmek ile ilgili. Kendi yaptığım programı da atarım müsait olduğumda bir bakarsınız.
Bakarım hocam,kiloya ihtiyacım var sanırım.

Program bölgesel olucak hocam,yardımcı olabilenlerden yardım bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı