AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mayıs 2021 #1 Dövüş sporlarından birisi olan Wing Tsun ile uğraşıyorum. Bir salonda eğitim verebilmek, ileride kendi spor salonumu açmak istiyorum. Bunun için BESYO mezunu olmak şart mı?
Dövüş sporlarından birisi olan Wing Tsun ile uğraşıyorum. Bir salonda eğitim verebilmek, ileride kendi spor salonumu açmak istiyorum. Bunun için BESYO mezunu olmak şart mı?
Aorewia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #2 Değildir galiba. Olsa bile çoğu antrenörün belgesi bile yok. Salon açmak için şartlar.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 18 Mayıs 2021 #3 Efe Aydal Astronomi mezunu Aikido salonu var.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Mayıs 2021 #4 Aorewia dedi: Değildir galiba. Olsa bile çoğu antrenörün belgesi bile yok. Salon açmak için şartlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, üniversitede yeterli eğitimi alamayacağımı düşünüyordum sporla ilgili, bunu bilmek güzel oldu . MarkS dedi: Efe Aydal Astronomi mezunu, Aikido salonu var. Genişletmek için tıkla... Efe Aydal'ın spor yaptığını bilmiyordum.
Aorewia dedi: Değildir galiba. Olsa bile çoğu antrenörün belgesi bile yok. Salon açmak için şartlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, üniversitede yeterli eğitimi alamayacağımı düşünüyordum sporla ilgili, bunu bilmek güzel oldu . MarkS dedi: Efe Aydal Astronomi mezunu, Aikido salonu var. Genişletmek için tıkla... Efe Aydal'ın spor yaptığını bilmiyordum.