Spor salonu hocası

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
İş Veren
İnsanın kendine olan güvenini doğrudan etkileyen bir durum :) 3 gün düzenli bisiklet sürdüm, net 1,5 kg kilo kaybına şahit oldum. Bu akşam çıkacaktım, inan korktum bisiklet sürmeye çıkamadım. Evde Arka Sokaklar izliyorum.
Klasik mesomorph :ROFL: Taşın Edirne'ye seni yeni spor salonu hocası yapayım. Son birkaç yıldır sabit 92 kiloyum. Formülü basit 19 sene spor. :LOL:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece gece güldürdün abi :) Arada uğruyorum Tekirdağa sevdalık yüzünden.
Ben de spor yaptığımda 64'e çıkıyorum ve çok da güzel oluyor ama sonra hop 58. Bisikleti bıraksam yine 62 olurum kısa sürede ama bırakamıyoruz işte :(

Ben de spor yaptığımda 64'e çıkıyorum ve çok da güzel oluyor ama sonra hop 58. Bisikleti bıraksam yine 62 olurum kısa sürede ama bırakamıyoruz işte :(
Sevdalık? Bir güzele mi tutuldun:) Bu arada mesomorph bile olsan 3 günde 1.5 kilo veremezsin. Vermiş gözükürsün sadece. Enerji açığı ortaya çıktığı için vücut su tutmayı keser o yüzden öyle o, biraz da tuvalette fazla durduysan:) Tekirdağ ile aramız bayağı var ama buralara uğra!

Cleante, ben de Edirne'deyim. Konu ile alakasız ama mesajında gördüm, spor yapabileceğim uygun bir yer var mı öğrenci işi? :)
Edit: Mesajım başka konudan buraya taşınmış, artık alakalı sanırım konuyla. :)

Son düzenleme:
Cleante, ben de Edirne'deyim. Konu ile alakasız ama mesajında gördüm, spor yapabileceğim uygun bir yer var mı öğrenci işi? :)
Öğrenci işi bir tek vali konağı karşısında var. Collezium olması lazım adı değişmediyse. Diğerleri hep tuzlu RYS, body line, atletic GYM gibi yerler görmüşsündür. Collezium'a gidersen ilgilenmezler pek programınla falan ama pazarlık yaparlar fiyatta. Aynen hala adı o.
edirne collezium spor salonu nerede - Google'da Ara

Tamamdır teşekkür ederim. Erasta'nın karşısında spor merkezi gibi bir yer var, orası nasıldır?
Bir de ben yüzme salonları gördüm onlar hakkında da bilgi almak isterim.:) Erasta'nın yukarısında yüzme salonu var adını unuttum, bir de DSİ yüzme salonu var. Buralar nasıldır? Hobi olarak yüzmek istiyorum, hem kondisyon da olur biraz.

Senin şu zayıflama olayın yüzünden kıskanıyorum seni Gökhan abi. Ben arkadaşlarla yemeğe gitmiyorum ipin uçu kaçar korkusuyla.

Tamamdır teşekkür ederim. Erasta'nın karşısında spor merkezi gibi bir yer var, orası nasıldır?
Bir de ben yüzme salonları gördüm onlar hakkında da bilgi almak isterim.:) Erasta'nın yukarısında yüzme salonu var adını unuttum, bir de DSİ yüzme salonu var. Buralar nasıldır? Hobi olarak yüzmek istiyorum, hem kondisyon da olur biraz.
Yeni açılan Erasta AVM'nin karşısını tam bilmiyorum. Ama DSİ iyidir. Yüzme artı fitness candır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı