BrianMoser103 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 6 16 Mart 2023 #1 Selamünaleyküm. Kardeşim Gym'e gitmek istiyor da. Minimum kaç yaş lazım buna. 13 yaşında. 65kg. 1.68 Gölcükte HitLife Gym var. Orası kabul etti bunu. Ailenle gel kayıt ettirelim demişler. Siz ne diyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Selamünaleyküm. Kardeşim Gym'e gitmek istiyor da. Minimum kaç yaş lazım buna. 13 yaşında. 65kg. 1.68 Gölcükte HitLife Gym var. Orası kabul etti bunu. Ailenle gel kayıt ettirelim demişler. Siz ne diyorsunuz?
quickLAT Picopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2023 #2 Spor salonu için mi minimum yaşı soruyorsunuz, yoksa fitness başlamak için minimum yaş şeklinde mi soruyorsunuz?
Spor salonu için mi minimum yaşı soruyorsunuz, yoksa fitness başlamak için minimum yaş şeklinde mi soruyorsunuz?
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Mart 2023 #3 Gitsin sıkıntı yok. Fakat ya hareketleri kendi öğrensin ya da oradaki hocalardan yardım istesin. Sonra eve belim ağrıyor diye gelebilir.
Gitsin sıkıntı yok. Fakat ya hareketleri kendi öğrensin ya da oradaki hocalardan yardım istesin. Sonra eve belim ağrıyor diye gelebilir.
Sepet Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Powercolor Red Devil RX 6750 XT CPU: Ryzen 5 5600x Ram: Corsair Vengeance Black LPX 16GB(2X8GB) 3600MHz CL16 DDR4 M.2 SSD: Kingston A2000 500GB Motherboard: MSI B550M-A PRO PSU: XPG Pylon 650W 80+Bronze "PYLON650B-BKCEU" Case: MSI Mag Forge 100R Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Büyük ihtimal "Instagram Reels" hevesidir, gitsin salondaki hocalardan yardım alsın nasıl yapılması gerekiyorsa. Hevesini alsın çocuk.
Büyük ihtimal "Instagram Reels" hevesidir, gitsin salondaki hocalardan yardım alsın nasıl yapılması gerekiyorsa. Hevesini alsın çocuk.
BrianMoser103 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 6 20 Mart 2023 #5 Sepet dedi: Büyük ihtimal "Instagram Reels" hevesidir, gitsin salondaki hocalardan yardım alsın nasıl yapılması gerekiyorsa. Hevesini alsın çocuk. Genişletmek için tıkla... En son alacağım o Instasını bir şey yapacağım ona da Reels'ta gördüğü videoya inanıp PC'ye bozmuşluğu var.
Sepet dedi: Büyük ihtimal "Instagram Reels" hevesidir, gitsin salondaki hocalardan yardım alsın nasıl yapılması gerekiyorsa. Hevesini alsın çocuk. Genişletmek için tıkla... En son alacağım o Instasını bir şey yapacağım ona da Reels'ta gördüğü videoya inanıp PC'ye bozmuşluğu var.
Erahn12 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #6 BrianMoser103 dedi: En son alacağım o Instagram'sını bir şey yapacağım ona da Reels'ta gördüğü videoya inanıp PC'ye bozmuşluğu var. Genişletmek için tıkla... Son durumunuz nedir? Bende gideceğimde.
BrianMoser103 dedi: En son alacağım o Instagram'sını bir şey yapacağım ona da Reels'ta gördüğü videoya inanıp PC'ye bozmuşluğu var. Genişletmek için tıkla... Son durumunuz nedir? Bende gideceğimde.