Spor salonu tavsiyesi

41326

Kilopat
Dostlar merhaba bu konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Kuzenlerimle spor salonuna gitmeyi düşünüyoruz. Fakat çok kararsız kaldık nereye gideceğimiz konusunda. Ümraniye semtinde oturuyoruz hepimiz. Bildiğiniz temiz, güzel spor salonları varsa önerilerinizi bekliyorum. Bir de spor card diye bir sistem var, aylık 100 TL gibi bir fiyata bir sürü spor salonuna girebiliyorsun. Fakat bu salonların kötü olmasından çekiniyoruz.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler.

Havalandırması iyi olan, birden fazla Squat Rack, Bench Press Rack ve Power Rack'e sahip olan ve tabiki de deadlift yapmanıza olanak sağlayan (bazı salonlarda deadlift yaptırmıyorlar) temiz bir salon tercih edin.

Power Rack'te rack pozisyonunu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. İster Bench Press yapın ister Squat ister Floor Press ister Pin Press veya Board Press(Bench Press varyasyonu) yapın. Fakat bu rack çeşidini Türkiye'de bulmak biraz zor.

Birden fazla bu racklere sahip olmasının nedenin açıklıyorum: başkası o alette antrenman yaparken onu beklemek zorunda kalmayın diye. Kendi gittiğim salonda bir tane bench press sehpası olduğu için genellikle böyle sorunlar yaşıyorum.

Ataşehir tarafına yakınsanız eğer, Buyaka AVM'nin önünde MacFit adlı bir spor salonu mevcut.

Ben Ümraniye de oturuyorum ve Buyaka AVM çok yakınım. Fakat MacFit için yorumlar pek iyi değil o yüzden tercih etmedim ama yine bir bakayım. Spor salonuna gitmişliğim var, dediğiniz aleti biliyorum ve dediğiniz gibi sıra oluyor o alet de.

Eğer şikayet var ise gitmeyin o salona. Ücretsiz bir salon daha olması lazım Meydan İstanbul'un girişinde orda antrenman yapmışlığım var.

Eğer şikayet var ise gitmeyin o salona. Ücretsiz bir salon daha olması lazım meydan Istanbul'un girişinde orada antrenman yapmışlığım var.

Evet yorumlarına baktım ve hepsi yeni yapılmış yorumlar, hijyen açısından sıfır ve aletler de hep bozukmuş. Bana yakın olan macfit spor salonlarının hepsi kötü maalesef.

Evet yorumlarına baktım ve hepsi yeni yapılmış yorumlar, hijyen açısından sıfır ve aletler de hep bozukmuş. Bana yakın olan macfit spor salonlarının hepsi kötü maalesef.
MacFit'e gitmek zorunda değilsiniz. Daha iyi spor salonları bulmak mevcut. Hijyen, her zaman ilk kontrol edeceğiniz şey olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…