Spor salonuna yazılmak

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Merhabalar. Arkadaşımla ben spor salonuna yazılacağız fakat şöyle bir sorun var. Saat 6'da kalkıyorum saat 7.20 de evden çıkıp dolmuş durağına gidiyorum. 9'da ise ders başlıyor zaten. 16.30'da okul bitiyor ve tekrardan dolmuş durağına gidiyorum eve gelince saat 6 oluyor yani toplam 12 saat dışarıdayım. Gideceğimiz spor salonu dolmuşun geçtiği yerde 6'da spor salonuna gidebiliriz yani zamanlarımız pek uyuşmuyor fakat gidebileceğimiz umut ediyorum. Okulda yemek yemiyorum genelde spor salonunda bunun için ne yapmalıyım? Hayatım genelde hep boş geçti okulu da pek sevmiyorum artık kendimi bir bakımdan geliştirmek istiyorum. Guzel bir vücut ile normalde yaz kampanyası vardı fakat artık sıkıldığımız icin okul zamani gitmeye karar verdik. Ailemle aram pek iyi değil zaten sizce ne yapmalıyım dostlar? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazıl spora. Okulda da beslen zira spor yaparken açlıktan bitap düşebilirsin. Anladığım kadarıyla spor salonun, evinle okul rotası üzerinde. Yani hiç eve geçmeden ayağının sıcağıyla spor salonuna geçebilirsin. Diğer türlü yorgunluktan enerjin kalmaz.

Hiçbir şey anlamadım hocam bu nasıl anlatım bozukluğu?

Hiçbir şey anlamadım hocam bu nasıl anlatım bozukluğu?
Ha, ek olarak Türkçe ve diksiyon dersleri alarak kendine çok büyük faydalar da katabilirsin. Sonuç olarak bunlar daha elzemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…