Herkese merhaba,
Yaklaşık 3 ay boyunca spor salonuna gittim ve haftada üç kez bir kişisel antrenörle çalıştım. Bu seanslar dışında, tek başıma pek gitmedim. Yanlış hatırlamıyorsam, günlük olarak yaklaşık 110-120 gram protein tüketiyordum. Yemek planımı paylaşmam faydalı olur mu bilmiyorum.
Yaklaşık 2-3 aylık bir aradan sonra, verdiğim kiloları geri aldım. Gittiğim spor salonu biraz eskiydi. Aslında spor rutinleri/programları hakkında çok fazla bilgim yok. Vücut yağ oranım bu 3 ay içinde %24'ten %20'ye düştü, ancak bunun iyi bir ilerleme olup olmadığından emin değilim.(arada gitmediğim günlerde oldu tabii çok çok az)
Özellikle, kilo aldıktan sonra göğsüm ve karnım önemli ölçüde büyüdü. Artık tişört giyemiyorum ve bu durum bana çok stres yaratıyor.
Sizce aynı kişisel antrenörle devam etmeli miyim, yoksa kendi programımı mı oluşturmaya çalışmalıyım? Ayrıca, gittiğim spor salonu modern ekipmanlar konusunda eksik.
178 boy 86 kiloyum. 3 ay sonrasında 80 kiloya düşmüştüm.
Şimdiden teşekkürler!