Spor salonunda program verirler mi?

531337

Hectopat
Şu an 14 yaşındayım. Yaz tatilinde spor salonuna yazılmak istiyorum da. Orada ne yapıyoruz? Program vs mi veriyorlar kendimiz mi yapıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittiğin salona göre değişmekle beraber genel geçer bir program verebilirler. Birebir ilgilenme olmaz. Onun için ayrı ücret talebi olur.

Şu an 14 yaşındayım. Yaz tatilinde spor salonuna yazılmak istiyorum da. Orada ne yapıyoruz? Program vs mi veriyorlar kendimiz mi yapıyoruz?

Veriyorlarda spor salonundaki birçok hoca bilgisiz sadece cihazlar hakkında bilgileri var oraya gittiğinde zaten 1 2 haftaya insanlarla tanışırsın 1 2 hafta fullbody yap orada vucüdü yapılı olan insanlara sorarsan sana tavsiye verirler ona göre yaparsın yoksa hocalar çok bilgisiz.

Veriyorlar ama fasa fiso... Kendin araştırıp öğrenmeye bak. İdman bilgisi gerçekten derin bir konu. Güray aydın hocanın idman bilgisi hakkında çektiği videoları izle çok şey öğreneceksin.
Güray hocanın programları da müq tavsiye ederim ama yeni başlayan biri ilk 3 ay compaund ağırlıklı güç artırmaya yönelik hafta da 3günlük bir fullbody çalışmalı. Tipik bir fullbody programı yapmalı.
Güray hocanın bunun için videosu var mıydı hatırlamıyorum. yeni başlayanlar için fullbody idmanı videosu yoktu sanırım sen yine de izle bak.
İdman bilgisini kavradıktan sonra zaten kendin idman programı oluşturacak hale geleceksin. Klasik bir fullbody ilk 2-3ay işini görür ondan sonra güray hocanın hipertrofi programına geçebilirsin. Doğru uygulandığında mükemmel program.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…