Spor salonunun ilk günü ne yapılmalı?

burak_ea99

Picopat
Daha fazla  
Spor salonuna yazıldım 1 aylığına ama ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Kilolu musun yoksa kas mı yapmak istiyorsun.

Çok zorlama kendini öncelikle bir anda balon gibi şişemessin zaten. Tüm aletleri kullan ilk hafta boyunca sonralarında ise bölge bölge antrenman yaparsın. Şu an önceliğin kaslarını spora alıştırmak olsun.

Spor salonuna yazıldım 1 aylığına ama ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Öncelikle hedefin ne bunu belirlemelisin. Eğer çok temeldeysen ve haraketler hakkında bir şey bilmiyorsan oradaki görevliye bir şeyler sormaktan asla çekinme. İlk 1 hafta aletleri keşfet (nasıl kullanılır, ne işe yarar) Hedefine göre bir başlangıç yapman en iyisi olur.

Hocam ilk 1 ay fullbody takıl beslenmene dikkat et iyi uyu dinlen tertemiz atlatırsın. Spora yeni başladığın için hamlık ağrın çok fazla olur eğer birden vücuduna yüklenirsen. Sana böyle diyorum ama ne zaman uzun ara verip geri dönsem ağır yüklenip evde ölü gibi yatıyorum. Bence dediğimi yapın ama. 2 gün gidip 1 gün gitmeyerek ve aşırı ağır kilo girmeden vücudu ısıtma amaçlı başlarsanız ilk 2 hafta sorun yaşama olasılığınız çok daha düşük olur. Fullbody olayını da illa yapmak zorunda değilsiniz ama bence ilk ay daha iyi oluyor bölgelere bölmek yerine komple çalışmak.

Ne amaçladığını söylemeden nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun? Sağ ayakla gir besmele cek.

Yani ilk gün cardio yaptırıyorlar benim salonda. Sonra fullbody yaptırıyorlar bir ay boyunca. Chest press, chest fly, lat pulldown, shoulder press ve seated cable row vardı içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…