Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #12 Forever halısaha
B Batuhan Sukan Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2014 #13 Evde mekik , şınav ve barfiks çek vucudun şekillenir . Ve bol bol bisiklet sür .
Yiğit Kalender Hectopat Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Karma Dövüş Sanatları Ustası 16 Eylül 2018 #14 Ayberk Demirkılıç dedi: Judo, güreş, basketbol, tekvando. Ben yararını gördüm. Genişletmek için tıkla... Tekvando? Arkadaşın boyunu ve kilosunu görmediniz heralde ? Ztax dedi: Arkadaşlar 12 yaşındayım boyum 163 kilom 59. Yağım ve bel çevrem biraz fazla. Tavsiye edebileceğiniz bir spor var mı? Genişletmek için tıkla... Kafes dövüşüne gidebilirsin. Eğer yaşadığın yerde kursu varsa veya ilgi duyuyorsan.
Ayberk Demirkılıç dedi: Judo, güreş, basketbol, tekvando. Ben yararını gördüm. Genişletmek için tıkla... Tekvando? Arkadaşın boyunu ve kilosunu görmediniz heralde ? Ztax dedi: Arkadaşlar 12 yaşındayım boyum 163 kilom 59. Yağım ve bel çevrem biraz fazla. Tavsiye edebileceğiniz bir spor var mı? Genişletmek için tıkla... Kafes dövüşüne gidebilirsin. Eğer yaşadığın yerde kursu varsa veya ilgi duyuyorsan.
Mertince Decapat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #15 Ayberk Demirkılıç dedi: Judo, güreş, basketbol, tekvando. Ben yararını gördüm. Genişletmek için tıkla... tekvando değil taekwando
Ayberk Demirkılıç dedi: Judo, güreş, basketbol, tekvando. Ben yararını gördüm. Genişletmek için tıkla... tekvando değil taekwando
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #16 Ne hortlatmışsınız be.