Spor yapan insan ile yapmayan insan arasındaki fark, inanılanın aksine; Yalnızca iyi bir vücuttan ibaret değildir. Sporun en büyük faydası; Adamın kafasını açmasıdır. Spor yapan insanın kafası ferahlar, doğal antidepresan gibidir. Spor; İnsanı mutlu ettiği, kafasını rahatlattığı, dertlerinden uzaklaştırdığı sürece spordur. Dikkat et, spor yapan insan mutludur; Bunu rahatlıkla fark edebilirsin.
Bisiklet sürmeni öneriyorum, ben ve Recep abi de kullanıyoruz. Forumdan da bisiklet kullanmaya başlayan birçok insan oldu bu vesile ile. İnan bana başlayınca bırakamazsın kolay kolay.
Her insanın köşede kıyıda mutlaka birer bisikleti olması gerekiyor. Sevdiğin, hoşuna giden yerleri gezmesi o kadar eğlenceli ki anlatamam sana. Paraya kıyıp iyi bir bisiklet alırsan hele; Senden kralı yok bu dünyada.
Bankalara işin düştüğünde kullanmak için bile almaya değer. Geçen vergi dairesine gittim, inan bana park edecek yer bulamadım, 500-600 metre uzağa park etmek zorunda kaldım.
Oysa bisiklete atlasan hiç trafiğe takılmadan - park derdi olmadan işini halledip geri dönebilirsin.
Bisikletin bir diğer avantajı da her daim yapabileceğin bir spor olması. Sabah ekmek almaya bile onunla gidebilirsin. 7/24 kapıda seni taşımak için hazır bekliyor, daha ne yapsın bu bisiklet?