Spor yaparken bisküvi yenir mi?

2600 kalori almam lazım ben 2200 kaloriye yakın alıyorum bazen 2000 kalori yani 300-500 kalori açığı bırakmaya çalışıyorum.

Çok da kendimizi yormamak lazım bu konularda tabii onu da belirteyim. Yani su koca dünyada ortalama 70 80 sene kaldığımızı farz edersek hayatımızdaki bizi iyi hissettiren anları ileriyi düşünerekten çok da kısmamak lazım tabii

Aklıma Ege Fitness'ın kabir sorgusunda meleklerin bakayım kaslarına dediğini söylediği video geldi.

Aklıma ege Fitness'ın kabir sorgusunda meleklerin bakayım kaslarına dediği söylediği video geldi.

Hocam vallahi kimse şu zamanlarda ege fitness gibi olmaya çalışmamalı zaten . Adam gerçekten işinin piri ama bence eğer onun üzerinden para kazanılmıyorsa çok da darlanmamalı böyle ya. Sonuçta insanlar bu aralar dopamin alacak şeyler istiyor kendi kendine.
Yemeğini ye sporuna git takabildiğince ağırlık tak kendini aşmayacak şekilde bas kendini iyi hisset ve güçlen sonra büyüyüp evine gel bu kadar basit aslında bu olay. Herkes çok abartıyor fitness işini bazen görüyorum böyle sanki podyuma çıkmak üzere olan yarışmacılar gibi AA şeker mi yedin obez olursun AA az bir şey yağ mı kaçırdın tüm emeklerin boşa gitti falan palavra alayı bu arada yukarıdaki arkadaşa sesleniyorum çok fazla kardiyo yapmana gerek yok eğer yağ oranın fazlaysa daha çok ağırlık antrenmanlarına odaklanıp kas geliştirmeye bak ki bazal metabolizmanın yaktığı kalori miktarın artsın vücuda kas koyarsan kilolu bile olsan tekrardan o kadar sarkık ve vıcık vıcık durmaz.

Valla salona protein tozu getireni gördüm, fındık getireni gördüm, Beypazarı doğal maden suyu getireni gördüm; sen bisküvi getirsen ne olur.

Kalori fazlasında olmadığın sürece sabaha kadar ye kilo almazsın. Bu kadar takılmanın hiçbir anlamı yok haftaya podyuma çıkmıyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…