Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 Fitness'a yeni başladım. Sagopa'nın hüzün içerikli müziklerini dinlersem bir zararı olur mu? Motivasyonumu düşürüp spor yapmamı engeller mi? Bazı şarkılarda intikam arzusu uyandırıyor ve daha çok motive oluyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
Fitness'a yeni başladım. Sagopa'nın hüzün içerikli müziklerini dinlersem bir zararı olur mu? Motivasyonumu düşürüp spor yapmamı engeller mi? Bazı şarkılarda intikam arzusu uyandırıyor ve daha çok motive oluyorum.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 19 Temmuz 2022 #2 Bir şey olmaz, Müslüm Gürses dinleyerek benche girdiğim zamanlar oluyor yer yer. Metal müzikten daha çok motive oluyorum
Bir şey olmaz, Müslüm Gürses dinleyerek benche girdiğim zamanlar oluyor yer yer. Metal müzikten daha çok motive oluyorum
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #3 Vengeance1000 dedi: Bazı şarkılarda intikam arzusu uyandırıyor ve daha çok motive oluyorum. Genişletmek için tıkla... Motive ediyorsa dinleyebilirsin problem olmaz.
Vengeance1000 dedi: Bazı şarkılarda intikam arzusu uyandırıyor ve daha çok motive oluyorum. Genişletmek için tıkla... Motive ediyorsa dinleyebilirsin problem olmaz.