U useyinaga Femtopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2023 #1 Merhaba spor yaparken kullanabileceğim Bluetooth bir kulaklık arıyorum. Yalnız çok terlediğim zaman ya da koşarken kulağımdan düştüğü oluyor. Bunun için uygun bir kulaklık var mı? Sporcu kulaklarını rahatça kullanamıyorum.
Merhaba spor yaparken kullanabileceğim Bluetooth bir kulaklık arıyorum. Yalnız çok terlediğim zaman ya da koşarken kulağımdan düştüğü oluyor. Bunun için uygun bir kulaklık var mı? Sporcu kulaklarını rahatça kullanamıyorum.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.329 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 12 Ocak 2023 #2 Çok hızlı deforme olur ama kulağınızdan düşmesin isterseniz kulak üstü bakabilirsiniz. Şu tarz slikonlar da satılıyor: Amazon.com.tr
Çok hızlı deforme olur ama kulağınızdan düşmesin isterseniz kulak üstü bakabilirsiniz. Şu tarz slikonlar da satılıyor: Amazon.com.tr
U useyinaga Femtopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2023 #3 bu güzel olur fiyatta güzel çok para alıp hiç olmasından iyidir