Lawrus Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Çok pahalı olmayacak şekilde Bluetooth kulaklık arıyorum. Spor yaparken kulağımdan düşmesin ve ses kalitesi iyi olsun yeter. iPhone uyumlu olması gerekiyor.
Çok pahalı olmayacak şekilde Bluetooth kulaklık arıyorum. Spor yaparken kulağımdan düşmesin ve ses kalitesi iyi olsun yeter. iPhone uyumlu olması gerekiyor.
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 934 Çözümler 4 20 Haziran 2023 #2 Yaklaşık 1 yıldır Soundpeats TrueAir2 kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Ancak Iphone ile uyumlu mu bilmiyorum.
Yaklaşık 1 yıldır Soundpeats TrueAir2 kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Ancak Iphone ile uyumlu mu bilmiyorum.
Lawrus Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Xaraca dedi: Yaklaşık 1 yıldır Soundpeats TrueAir2 kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Ancak Iphone ile uyumlu mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inceleyeceğim
Xaraca dedi: Yaklaşık 1 yıldır Soundpeats TrueAir2 kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Ancak Iphone ile uyumlu mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inceleyeceğim