Spor yaparken yaptığım kahvaltı nasıl?

Thanatossx

Hectopat
Kilo vermek için spor yapıyorum, pek deneyimli değilim. Bugün 100 ML yulaf 300 ML kadar süt 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı bal 1 adet muz içeren bir shake yaptım. Sağlıklı mıdır? Sorun olur mu?

Buna ek olarak D vitamini mükemmel olur. Yulaf ve süt dengesi bana bir acayip geldi ama genel olarak normal bir diyet kahvaltısı gibi görünüyor.

Buna ek olarak D vitamini mükemmel olur. Yulaf ve süt dengesi bana bir acayip geldi ama genel olarak normal bir diyet kahvaltısı gibi görünüyor.

D vitamini zorunlu bir takviye değil eksik değilse ve en mantıklısı güneşlenmek cardio yaparken istediğin kadar al güneş almadikca anlamı yok.

Amacın kilo vermek mi kilo almak mı olduğun kiloda kas kazanmak mı hepsi bu soruya farklı cevap verdirir. Örneğin kilo vermek istiyorsan 50 Gram yulaf 3 yumurta yanına salatalık vs ideal bi kahvaltı olur. Sıkı bir diyette muz, bal olmamalı. ve 100 gram yulaf çok olur. Kilo almak istiyorsan farklı korumak istiyorsan farklı yani detay lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…