Spor yaparken zurna yenir mi?

Her gün Fullbody iyi değil.
Birer gün arayla gidin. Vücudun dinlenmesi de gerek.

Hocam yediniz mi zurnayı?

Yok cesaret edemedim fakat yemiş kadar oldum bugün, neredeyse 1.5 tabak kremalı makarna + İzmir bomba + küçük boy patlamış mısır + dondurma yedim, yaklaşık 1200 kalori falan almışımdır gene az almışımdır ama gene de sağlıksız şekilde aldığım için yarın iyi bir idman yapmam lazım.

Afiyet olsun zurnadan daha sağlıksız olmuş ama diğer arkadaşların dediği gibi haftada 1 birşey olmaz.

Kilo almadan kasları nasıl inşa edeceksin merak ettim doğrusu.

Yok cesaret edemedim
Bu kadar kasarsan işin zor baya, bulk yapman lazım zaten kalori alman lazım.

Kilo almadan kasları nasıl inşa edeceksin merak ettim doğrusu.

Bu kadar kasarsan işin zor bayağı, bulk yapman lazım zaten kalori alman lazım.

Hocam iyide ben kilo almak istemiyorum diyorum siz ne diyosunuz benim spora başlama amacım yağ oranımı düşürmek ya.

Hocam şunları yiyeceğinize zurna gömseydiniz keşke, aynı hataya düşmemek için zurna sipariş ettim gitti. Konuyu hortlatıyorum ama spor ne durumda?

Hocam şunları yiyeceğinize zurna gömseydiniz keşke, aynı hataya düşmemek için zurna sipariş ettim gitti. Konuyu hortlatıyorum ama spor ne durumda?

Götü göbeği saldım kral bu konuyu açtığımda 59 kiloydum şimdi 83 kiloyum sporuda bıraktım aahhaah ama fizikte sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…