L l1lyusuf Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 Vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Üstü çikolatalı burçak yiyorum sorun olur mu haftada 3-4 kez yiyorum. Herhangi bir diyet yapmıyorum kış geldi diye salmıştım ama kas gelişimin de sıkıntı olabilir gibi bir şey okudum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2023
Vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Üstü çikolatalı burçak yiyorum sorun olur mu haftada 3-4 kez yiyorum. Herhangi bir diyet yapmıyorum kış geldi diye salmıştım ama kas gelişimin de sıkıntı olabilir gibi bir şey okudum yardımcı olur musunuz?
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #2 Sorun olur elbette. Ama dengelemezsen o çikolotalı olan çok fazla kalori bulundurur. Bence diyetine dikkat et asıl kışın vücut çalışılır.
Sorun olur elbette. Ama dengelemezsen o çikolotalı olan çok fazla kalori bulundurur. Bence diyetine dikkat et asıl kışın vücut çalışılır.
L l1lyusuf Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #3 padden dedi: Sorun olur elbette. Ama dengelemezsen o çikolotalı olan çok fazla kalori bulundurur. Bence diyetine dikkat et asıl kışın vücut çalışılır. Genişletmek için tıkla... Kışın kilo alınır genelde ben de şeker tüketimimi arttırmıştım.
padden dedi: Sorun olur elbette. Ama dengelemezsen o çikolotalı olan çok fazla kalori bulundurur. Bence diyetine dikkat et asıl kışın vücut çalışılır. Genişletmek için tıkla... Kışın kilo alınır genelde ben de şeker tüketimimi arttırmıştım.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 987 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #4 Kas gelişimine bir eksisi olmaz fakat sık tüketirsen yağlanırsın.