Spor yapmadan nasıl yağ yakılır?

584553

Decapat
Arkadaşlar hipertansiyon ve kalp hastasıyım. Şu an takipliyim kesinlikle spor veya yorucu bir aktivite yapmam yasak, kalp krizi riski taşıyorum. 3 kere hastaneye kaldırıldım zaten risk almak istemiyorum tekrardan. Kilom (83) ve boyum (1.85) doktorlarım orantılı diyetisyene gerek yok diyor fakat biraz biçimsizim fazla yağları atmak istiyorum diyetimi yapıyorum okul zamanı günlük en az 5-6km yürüyüşümü yapıyorum bacaklarım güçlü ve formunda fakat üst kısımlara ne yapacağımı bilmiyorum. Evde dumbell veya germe egzersizleri falan denedim ama yorucu yavaş yavaş denemeklede bir yere varamayacağımı fark ettim. Yaşım 16 beslenmem yerinde şunu diyorum, herhangi bir vitamin veya başka bir şey ile az da olsa göğüslerimi veya omuzlarımı geliştirmenin yolu var mı?

Teşekkürler, iyi Sosyaller 🙂.

Spor yapmadan kas geliştirmenin bir yolu yok şimdilik. Hiçbir vitamin vs de buna çözüm olmayacaktır en kısa sürede sağlığınıza kavuştuktan sonra spora başlayabilirsiniz umarım.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ,benim önerim vakit buldukça hafif tempo yürüyüş yapabilirsin bu sayede hem kendini yormamış hem de fazladan kalori yakmış olursun. Beslenme olarak da hazır gıdalar, şeker vs. uzak durarak ve günlük kalori ihtiyacından biraz açık vererek kilo verebilirsin. Ayrıca evde kendini zorlamadan vücut ağırlığınla nabzını yükseltmeden şınav, barfiks gibi egzersizler yapabilirsin. Tabi ki spor yaparak alacağın verim gibi olmaz ama şimdiki halinden daha iyi olur. Herhangi bir vitamin ya da takviyenin şu durumda sana beklediğin gibi bir katkısı olamaz. Hiçbir şey sağlığından önemli değil bunu da unutma, teşekkürler.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ,benim önerim vakit buldukça hafif tempo yürüyüş yapabilirsin bu sayede hem kendini yormamış hem de fazladan kalori yakmış olursun. Beslenme olarak da hazır gıdalar, şeker vs. uzak durarak ve günlük kalori ihtiyacından biraz açık vererek kilo verebilirsin. Ayrıca evde kendini zorlamadan vücut ağırlığınla nabzını yükseltmeden şınav, barfiks gibi egzersizler yapabilirsin. Tabi ki spor yaparak alacağın verim gibi olmaz ama şimdiki halinden daha iyi olur. Herhangi bir vitamin ya da takviyenin şu durumda sana beklediğin gibi bir katkısı olamaz. Hiçbir şey sağlığından önemli değil bunu da unutma, teşekkürler.
Teşekkür ederim hocam,hafif egzersizler olarak not aldım.

Geçmiş olsun ve adamın hasta olduğunu yeni gördüm saçma bir şey yazmıştım
Sorun değil 🙂

Spor yapmadan kas geliştirmenin bir yolu yok şimdilik. Hiçbir vitamin vs de buna çözüm olmayacaktır en kısa sürede sağlığınıza kavuştuktan sonra spora başlayabilirsiniz umarım.
Teşekkürler hocam umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı