Spora 1 ay ara vermek sorun olur mu?

Kerem9

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 6-7 aydır spora gidiyorum. Antrenmanları elimden geldiğince ciddi yapmaya çalışıyorum. Arada bir yemek yiyemediğim veya protein alamadığım zamanlar vs. protein tozu hariç herhangi bir takviye kullanmıyorum. Yazın da üniversite sınavım var. Sınavdan 1 ay önce spora ara vermeyi düşünüyorum ama kararsızım. Sizce 1 ay ara versem sınavdan sonra geri dönünce 2-3 hafta veya 1 ay gibi kısa sürelerle tekrar toparlanır mıyım yoksa 1 ay gibi bir ara 6-7 ayımı çöp mü eder? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tamamen çöp etmez ama sorun olabilir.

Hayır bir şey olmaz. Vücudun fokusları açıldı zaten. Sportif bir yapıya sahipsin. Ayrıca spor bu hobi olarak yapıyorsun. Hayatında daha önemli meseleyle ilgilen. Fırsat kalınca spor yap. 1 ay gibi kısa sürede toparlarsın. Kaslarda biraz ufalma olur. Bu saydığın spor meselesinin hiçbir üniversite sınavından önemli değil.

15000 kilo alırsın, popeyes mukbang çekip çevreni anlatırsın (!)
Şaka bir yana, imkanın olursa git. Azı çoğu önemli değil, metabolizma alışsın o kadar.

Her ne kadar sınavın da olsa günde yarım saatini ayırabilirsin bence.

Her ne kadar sınavın da olsa günde yarım saatini ayırabilirsin bence.

Reis iyi diyorsun da yarım saatle kalmaz ki o ya. Salona git giyin eve gel duş al gitmişken dümenden de yapmak olmaz. Nereden baksan en az 2 saat alıyor yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…