Herkese merhaba, önce biraz hikayemi anlatmak istiyorum daha sonrasında beslenme, antrenman programı ve besin takviyesi konusunda önerilerinizi rica edeceğim. Ben 24 yaşında 1.75 Boy'a 68 Kg'a sahip bir bireyim. Spora başlamayı isteme sebebine gelecek olursak gerçekten artık tükendim. Ektomorf bir vücuda sahip birisi olarak yaşımla alakam olmayan bir sıska bedene sahibim. Arkadaşlarım yanıma 35-40 cm kol ile gelip ben seni kollarımı kullanmadan döverim gibi iğrenç şakalara maruz kalıyorum. Flörtlerimle buluştuğumda nispet yapılırcasına kaslı kollarına bayılıyorum diye dalga geçilmesi vs. ama en son darbeyi dün yedim. Arkadaşımın kız arkadaşı beni küçük gördü, aynı yaşta olmamıza rağmen ve bu noktada kendime ne yaptığımı fark etmiş oldum, canıma tak etti. Ben bu lafları da davranışları da hak etmiyorum. Bu sebeple şu an karşınızda 2-3 ay gidip sonra bırakacak bir insan değil de gerçekten bu anı hep beklemiş ama gerçekleştirememiş(bir ara spora başladığımda araya corona dönemi girmişti), ilk defa cidden programı, beslenmesi, besin takviyeleri hazır bir şekilde girişmek isteyen bir insan var. Buna göre değerli tavsiyelerinizi (şu benim programım gibi) söyleyebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.