Spora başlayamıyorum

682221

Picopat
3 yıldır ciddi bir acı çekiyorum ve elim ayağım spora kıpırdamıyor. İşe girdiğimde fit hale girsem de okul başlayınca okul haricinde bir şey yapmak içimden gelmiyor.
Not: Ciddi acı olan şey aşk acısıdır. Sağlık sorunlarım bile bu kadar yıkmamıştı beni. Şakasız 3 yıldır eskisi gibi değilim. Konunun şakası yok.

Aşk acısı çekip spora başlayacaksan, bırakman 1-2 ay sürmez.

Aşk acısı çekip spora başlayacaksan, bırakman 1-2 ay sürmez.
Aslında bazen aşk acısı diye diye bahane uydurduğumu düşünüyorum. Patates çuvalına dönüşmek benim tercihlerimden ötürü olacak bir şey. Bunu engellemeliyim en azından.

Aslında bazen aşk acısı diye diye bahane uydurduğumu düşünüyorum. Patates çuvalına dönüşmek benim tercihlerimden ötürü olacak bir şey. Bunu engellemeliyim en azından.
O zaman her türlü duruma rağmen spora başla. İlk 1 ay mutlaka gitmeye çalış. Sonradan sporun sıkacağı bir dönem olacak ama o dönemde disiplini bozmayıp gitmeye devam edersen, sonra gelişimi görmeye başladıkça gitmeye devam edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…