Spora gidilemediği zaman ağır bunalım

Berk Chelik

Hectopat
Merhaba, 1 yıldır düzenli olarak Gym'e gidiyorum o kadar alıştım ki hayatımın bir parçası gibi, hastalanıp gidemediğim zamanlar falan evdeyken ağır bunalıma giriyorum hiçbir şey yapacak keyfim olmuyor. Zaten sosyal biride değilim üniversite dışında kimseyle konuşmuyorum. 21 yaşındayım ve ailem sporu aşırı takıntı yaptığımı söylüyor ama bilmedikleri bir şey var ben çocukluğumdan bu yana kadar aşırı zayıftım hiç sosyal ortamlara kabul edilmedim dışlandım dalga geçildim düzgün bir ilişkim bile olmadı sayılır. 1.86 boyunda 63 kiloydum kemiklerim gözüküyordu spor sayesinde yıllardır alamadığım kiloyu 1 yılda aldım ve 86 kilo oldum, spor bana aşırı iyi geliyor fakat spor dışında hayatım yok gibi. Sanırım bu zamana kadar olan reddedilmek ve kürdan gibi vücuda sahip olduğum için bir daha o hale dönmemek için uğraşıyorum. Sosyal hayatımı da daha iyi yerlere getirmek istiyorum ama hiç tecrübem yok.

Off day yapmak mecbur bir şey kendini boşuna bunaltma ama kız konusunda şunu derim seni rahatlatır biraz. İnstagramdan atılgan ol illaki bulursun vücudun iyise.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı