Spora gitmeden kilo vermek için tavsiyeler

SenpaiKangal

Picopat
Selam dostlar. Boyum 1.68 ve kilom 92.

Kiloluyum bayağı. Spora gidemiyorum, gitmek istiyorum ama ailem soğuk bakıyor. Sporsuz nasıl kilo verebilirim? Kalorileri nasıl hesaplanabilirim? Kilo vermek için taktikleriniz nedir? Bütün günüm evde genelde. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenli beslenerek kilo verebilirsin fakat çok fazla verirsen ve bunu sporla desteklemezsen sarkıklar oluşur.

Kalori açığı oluşturabilirsin öncelikle günlük olarak ne yediklerini kabataslak bir hesapla ve ona göre yavaş yavaş kalori açığı oluşturarak devam et. Spor konusunda ise spor salonuna gitmesen bile kardiyo ile bunu destekleyebilirsin.

Kalorileri nası hesaplayacam hocam bi sitesi yada uygulaması varmi acaba

Kilon boyuna göre çok fazla dostum. Benim tavsiyem bir diyetisyene gitmen. O senin için sağlıklı bir diyet listesi hazırlayabilir. Onun dışında kardiyo yap, bir bisikletin varsa sürebilirsin yoksa da koşabilirsin.

Bir şey daha: Çok hızlı kilo vermek sağlıklı bir şey değil.

Hocam diyetisyene gittim ama hiçbir ilgi alaka göremedim ergenlik cagindasin vs. falan dedi normal gibisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…