Spora ne zaman alışırım?

917382

Hectopat
Daha fazla  
Pandemi dönemi ülkede başladığından beri neredeyse her gün evde oturuyorum. Geçen hafta spor salonuna yazılmak geldi aklıma. Sonra gittim kaydoldum yakındaki bir salona. 2 gün gittim ve çok zorlanıyorum. Kollarım falan çok ağrıyor. Hatta ağrıdan kollarımı 180 derece açamıyorum. Aileme sordum bir haftaya alışırsın dediler ama bana hiç öyle gelmiyor. Sizce bu alışılabilir bir durum mu?
Eğer alışacaksam kaç hafta sürer sizce?
Bilen birileri yanıtlarsa çok sevinirim.

Pandemi dönemi ülkede başladığından beri neredeyse her gün evde oturuyorum. Geçen hafta spor salonuna yazılmak geldi aklıma. Sonra gittim kaydoldum yakındaki bir salona. 2 gün gittim ve çok zorlanıyorum. Kollarım falan çok ağrıyor. Hatta ağrıdan kollarımı 180 derece açamıyorum. Aileme sordum bir haftaya alışırsın dediler ama bana hiç öyle gelmiyor. Sizce bu alışılabilir bir durum mu?
Kırılma süresi var. Eğer o süreyi atlatırsan artık elinden gelen her vakit spor yapmaya başlarsın. Bekle az daha.

Bir haftaya alışırsın, ben ilk hafta yatakta dönemiyordum.

Süre genel olarak ne kadar peki bir bilgin var mı?

Bünyeden bünyeye değişiyor. Psikoloji ile alakalı da bir durum. Kendini motive et. İnsan vücudu kendine yararı olandan daha çok kendine zararı olanı çok severmiş, bunu aklından çıkarmadan başladığın yolu yarım bırakma. Savaşmadan emek vermeden hiçbir şey kolay olmuyor.
Uyku düzenine dikkat et, beslenmene önem göster. Enerjini asla boşa harcama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı