TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Spora başlamak istiyorum ama. Hangi hareketin ne olduğunu, ya da nasıl bir program yapmam gerektiğini? Bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Spora başlamak istiyorum ama. Hangi hareketin ne olduğunu, ya da nasıl bir program yapmam gerektiğini? Bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 19 Nisan 2023 #2 TrYaSaR51 dedi: Spora başlamak istiyorum ama. Hangi hareketin ne olduğunu, ya da nasıl bir program yapmam gerektiğini? Bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnternetten nasıl yapıldığına bak. Hareket formlarını iyi incele. Özellikle Squat-Bench-Deadlift hareketlerini. Bir de güzel bir program bul kendine uygun. Tavsiyem 5x5 oluyor genelde.
TrYaSaR51 dedi: Spora başlamak istiyorum ama. Hangi hareketin ne olduğunu, ya da nasıl bir program yapmam gerektiğini? Bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnternetten nasıl yapıldığına bak. Hareket formlarını iyi incele. Özellikle Squat-Bench-Deadlift hareketlerini. Bir de güzel bir program bul kendine uygun. Tavsiyem 5x5 oluyor genelde.