Kamyon Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 Spora yeni başladım, takviye tozlar alınır mı? Ya da ne zaman almalıyım, tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Spora yeni başladım, takviye tozlar alınır mı? Ya da ne zaman almalıyım, tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #2 Kamyon dedi: Spora yeni başladım, takviye tozlar alınır mı? Ya da ne zaman almalıyım, tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Öğün hazırlamaya vaktin olmuyorsa protein tozu gainer vs alabilirsin belli bir zamanı yok onun dışında kreatin alabilirsin. Ama yemek yemeye vaktin varsa toz kullanma.
Kamyon dedi: Spora yeni başladım, takviye tozlar alınır mı? Ya da ne zaman almalıyım, tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Öğün hazırlamaya vaktin olmuyorsa protein tozu gainer vs alabilirsin belli bir zamanı yok onun dışında kreatin alabilirsin. Ama yemek yemeye vaktin varsa toz kullanma.
Kamyon Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 Peki bu tozlardan uygun fiyatlı önerdiğin var mı?
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #4 Kamyon dedi: Spora yeni başladım, takviye tozlar alınır mı? Ya da ne zaman almalıyım, tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Progressive overload uygula her antrenmanda ağırlıklarını veya tekrar sayını arttır. Kamyon dedi: Peki bu tozlardan uygun fiyatlı önerdiğin var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadığım için tavsiye vermem doğru olmaz. @Çınar_yasarrr bilgili toz konusunda.
Kamyon dedi: Spora yeni başladım, takviye tozlar alınır mı? Ya da ne zaman almalıyım, tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Progressive overload uygula her antrenmanda ağırlıklarını veya tekrar sayını arttır. Kamyon dedi: Peki bu tozlardan uygun fiyatlı önerdiğin var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadığım için tavsiye vermem doğru olmaz. @Çınar_yasarrr bilgili toz konusunda.