Hocam daha yeni başlamışsınız supplement almanıza gerek yok. 1 ay kadar full body antremanına devam etmeniz en sağlıklısı olacaktır. Hem vücuttaki hamlığın atılması hem de vücudun biraz daha güçlenmesi için en mantıklısı.
Hocam hareket adı olarak veremem fakat set ve tekrar sayısı olarak şu şekilde bir yol izleyebilirsiniz;Full body devam edeceğim hocam. Bir program öneriniz var mıdır?
"3 set 15 tekrar ... hareket" gibi.
Yeni başlayınca supplament kullanılamaz diye bir kaide yok. Ancak 1 ölçek öneriliyorsa siz yarım ölçek kullanın. Bol bol yumurta ve et tüketin yanına da pilav güzel gider.
Program kısmında herkeste aynı olmuyor. Spor salonlarında genelde vücut kitle endeksi ölçümü yapılıyor eğer sizin orada var ise yaptırıp özel program isteyin. Hangi bölgede kas hangi bölgede fitlik istiyorsunuz onu da belirtin.
Burada kimsenin size 3 set 15 tekrar yap gibisinden demesine de aldırış etmeyin dediğim gibi herkeste bu farklı tamamen bünye ve yapı meselesi. Siz kendinizi limitlerinize kadar zorlayınca belli başlı set ve tekrar kavramınız olacaktır.
Protein tozu konusunda ekleme de yaptım hocam bakın isterseniz.