Spora yeni başlayan için protein tozu önerisi

matrixyz

Decapat
Selam spora başlayalı 3 gün oluyor. KYK'da kaldığım için protein alma konusunda sorun yaşıyorum. O yüzden protein tozuna başlamaya karar verdim. Hangisini almalıyım?
Sizce erken mi? Bir zararı olur mu?

Bir zararı olmaz. Protein tozu herkes tarafından kullanılabilir. Ama öğrencisin yine de kolaya kaçıp her gün sadece bundan içerek olmaz. Günlük genel protein alımına dikkat et ve 1 ölçek de antreman öncesi veya sonrası bundan alabilirsin tamamlamak için. En fazla alırsan 2 ölçek alırsın zaten oturup 500 gram tavuk yerine bundan 3-4 ölçek içilmez her gün. Bütçen en fazla ne kadar?

Benim de araştırıp kullandığım f/p iki ürün var şuan

Supplementler.com Whey Protein 2000 Gr - 2999.0 TL - https://www.supplementler.com/urun/supplementlercom-whey-protein-2000-gr-8349Eki Görüntüle 2590308
- Arla Foods WPC80 marka protein ham madde (bunlara bakacaksın)

İçeriğinde yüksek kaliteli ithal hammaddeler; WPC80 (Konsantre Whey Protein) + WPI90 (İzole Whey Protein)

Durum varsa weider, optimum gold, multipower gibi markalar iyi zaten ama çok pahalı o yüzden attıklarım işini görür.

Reflex vardı bi de en iyi protein tozu ama hiç bir yerde stok yok şuan. Tekrar gelirse o da ucuz gelmez zaten.

Bunlardan bi tık daha ucuz istersen de aynı boyutta
Eki Görüntüle 2590308

Proteinocn a da baktım simdi analiz sertifikalarına iyi gibi görünüyor değerlendirilebilir fiyatlara göre

Son düzenleme:
Hocam eğer gerekli olduğunu düşünüyorsan al. Fakat zaten ihtiyacın olan proteini aldığını düşünüyorsan gereksiz olur. Proteinocean ve supplementler.com güzel markalar.

Zararı olmaz, fazla bilinmeyen markalara yanaşmayın yeter fakat en iyisi normal gıdalardan protein almak.

Mantıklı düşünmüşsün kendi evinde olsan zaten tavuğunu yumurtanı yaparsın. Supplementler ve Proteinocean bakabilirsin hangisi hesaplı gelirse. Aroma olarak salted caramel öneririm.

Zararı olmaz suplementler.com ve 7Protein i önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…