Spora yeni başlayan kişeye verilen program yeterli mi?

Hocma program için teşekkür ederim. 10 gündür 40 dk yatay bisiklet sürüyorum baya terletiyor beni. Kilomda baya fazla şimdilik koşu yapamıyorum .
Kardiyo iyidir, ondan önemlisi beslenmenize dikkat edin, aman ha kalp ritmini çok hızlandırmayın bir anda olcak diye birşey yok, yavaş yavaş olur bu işler.

Kardiyo iyidir, ondan önemlisi beslenmenize dikkat edin, aman ha kalp ritmini çok hızlandırmayın bir anda olcak diye birşey yok, yavaş yavaş olur bu işler.
10 günde 2 kilo verdim sanırım ödem attım. Çok zorlamıyorum nabzımda fazla yükselmiyor ama çok terliyorum o güzel oluyor.

Hocam görmediniz sanırım , bu programı kaç hafta/ay yapayım ?
Evet görmedim, spora ne zaman başladıysanız 1 ay kadar yapmanız yeterli olacaktır, aslında en iyisi 2 ay fakat bizim milletde sabır yok hemen farklı şeylere atılmak istiyor, bu programdan sonra split çalışabilirsiniz 3x15 şeklinde uygulayın.

Yok hocam ben sağlam ilerlemek istiyorum 2 ay yaparım acelemiz yok .

Bundan sonra geçeceğiniz programı uzun süre kullanın, sık sık program değiştirmek bu sporda yapılan en büyük hatalardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…