Shake hazırlamak için Blender arıyorum. Aklımda Arzum Shake'n take Blender'ı var. Ama yine de emin olamadım herkese sormak istedim. Daha önce tecrübesi olan var ise hangi Blender'ı tavsiye eder acaba?
Bunu kullanıyorum çiğ yulafı pürüzsüz kıvama sokmuyor yulafları önceden ıslatırsanız ya da biraz sıcak suda bekletirseniz daha iyi oluyor. Buzları iyi parçalıyor. Genelde smoothie yapmak için kullanıyorum memnunum.
Bunu kullanıyorum çiğ yulafı pürüzsüz kıvama sokmuyor yulafları önceden ıslatırsanız ya da biraz sıcak suda bekletirseniz daha iyi oluyor. Buzları iyi parçalıyor. Genelde smoothie yapmak için kullanıyorum memnunum.
Electrolux ESP 2500 modeline bakabilirsin. En önemlisi buz da kırabiliyor. Frozen falan yapmak istersen. Zamanında dediğin modelle arasında kalmıştım. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.