Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 24 Nisan 2023 #1 Böyle göğsüm mü diyeyim kalbim mi diyeyim bilmiyorum, ufak bir ağrı giriyor gibi oluyor. Hızlı attığından olabilir mi antrenman esnasında? @emircanunlts
Böyle göğsüm mü diyeyim kalbim mi diyeyim bilmiyorum, ufak bir ağrı giriyor gibi oluyor. Hızlı attığından olabilir mi antrenman esnasında? @emircanunlts
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 24 Nisan 2023 #2 Hank J Wimbleton dedi: Böyle göğsüm mü diyeyim kalbim mi diyeyim bilmiyorum, ufak bir ağrı giriyor gibi oluyor. Hızlı attığından olabilir mi antrenman esnasında? @emircanunlts Genişletmek için tıkla... İlk başlarda yorulduğunuz vakitlerde normaldir. Özellikle kardiyo yaparken.
Hank J Wimbleton dedi: Böyle göğsüm mü diyeyim kalbim mi diyeyim bilmiyorum, ufak bir ağrı giriyor gibi oluyor. Hızlı attığından olabilir mi antrenman esnasında? @emircanunlts Genişletmek için tıkla... İlk başlarda yorulduğunuz vakitlerde normaldir. Özellikle kardiyo yaparken.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 24 Nisan 2023 #3 Eyüp Ensar Horuz dedi: İlk başlarda yorulduğunuz vakitlerde normaldir. Özellikle kardiyo yaparken. Genişletmek için tıkla... İlk başlarda derken anlamadım hocam. Hareketin başında diyorsanız, hareketin sonunda oluyor.
Eyüp Ensar Horuz dedi: İlk başlarda yorulduğunuz vakitlerde normaldir. Özellikle kardiyo yaparken. Genişletmek için tıkla... İlk başlarda derken anlamadım hocam. Hareketin başında diyorsanız, hareketin sonunda oluyor.
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 24 Nisan 2023 #4 Hank J Wimbleton dedi: İlk başlarda derken anlamadım hocam. Hareketin başında diyorsanız, hareketin sonunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim. Spora yeni başlayan birisi için bunlar gayet normal şeyler. Zamanla alışıyorsunuz.
Hank J Wimbleton dedi: İlk başlarda derken anlamadım hocam. Hareketin başında diyorsanız, hareketin sonunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim. Spora yeni başlayan birisi için bunlar gayet normal şeyler. Zamanla alışıyorsunuz.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 24 Nisan 2023 #5 Eyüp Ensar Horuz dedi: Demek istediğim. Spora yeni başlayan birisi için bunlar gayet normal şeyler. Zamanla alışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar da yeni değilim
Eyüp Ensar Horuz dedi: Demek istediğim. Spora yeni başlayan birisi için bunlar gayet normal şeyler. Zamanla alışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar da yeni değilim
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 24 Nisan 2023 #6 Hank J Wimbleton dedi: Hocam o kadar da yeni değilim Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi hareketleri yapıyorsunuz?
Hank J Wimbleton dedi: Hocam o kadar da yeni değilim Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi hareketleri yapıyorsunuz?
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 24 Nisan 2023 #7 Eyüp Ensar Horuz dedi: Tam olarak hangi hareketleri yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bench press incline bench press incline dumbbell press chest press sonra en aşağıdan ve en üstten chest fly, alt ve üst göğüs için.
Eyüp Ensar Horuz dedi: Tam olarak hangi hareketleri yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bench press incline bench press incline dumbbell press chest press sonra en aşağıdan ve en üstten chest fly, alt ve üst göğüs için.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.492 Makaleler 3 Çözümler 58 24 Nisan 2023 #8 Hareketleri uygularken nefesinizi tutmayın. Ağırlığı kaldırırken nefes verin, indirirken nefes alın. Eğer göğüs ağrısı devam ederse, doktora görünün.
Hareketleri uygularken nefesinizi tutmayın. Ağırlığı kaldırırken nefes verin, indirirken nefes alın. Eğer göğüs ağrısı devam ederse, doktora görünün.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 24 Nisan 2023 #9 Hızlı nefes alıp verme gibi durumlar normal. Benim de mesela omuz çalışırken omzum fena ağrıyor 1-2 saat sonra düzeliyor. Yine de riske atmamak için bi' doktora sorabilirsiniz.
Hızlı nefes alıp verme gibi durumlar normal. Benim de mesela omuz çalışırken omzum fena ağrıyor 1-2 saat sonra düzeliyor. Yine de riske atmamak için bi' doktora sorabilirsiniz.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #10 Çok kafein tüketme ve sporda doğru nefes önemli.