Sporda kaç ayda düzgün bir form alınır?

Şu an 12.sınıfa geçeceğim için 2.dönemden itibaren YKS hazırlayacağım spor biraz geride kalabilir eylül'den subata kadar olan kısımda hakkını vererek yapmayı hedefliyorum.
Sınav senesi spora gitmeni tavsiye etmem. Vücudun toparlanma süreci günlük rutini etkiliyor. Sakatlık olması durumu da öyle.

İlla yapacaksanız dersinizden sonra gidin spora.

Sınav senesi spora gitmeni tavsiye etmem. Vücudun toparlanma süreci günlük rutini etkiliyor. Sakatlık olması durumu da öyle.

İlla yapacaksanız dersinizden sonra gidin spora.

Aslında çevremdekiler de böyle diyor bu yaz gitmeyi hedeliyordum aslında TYT netlerim iyi olduğu için çok fazla çalışmayacaktım bu yaz ama bazı sebeplerden spora yazılamadım ve şu anki halimde üniversiteye gitmeyi çok şey yapmıyorum ve artık zayıflıktan da kurtulmak istiyorum sonuçta 18 yaşına geldim

Benim yurttaki arkadaşta kendi imkanlarıyla iyi beslenip spor salonuna gidiyordu düzenli olarak sene sonuna geldiğimizde iyice form aldı vücudu ilk tanıştığımız haliyle kıyasladığımda zayıf sayılırdı. Düzenli gidildiği sürece birde beslenmene dikkat edersen ya bir yıl içerisinde yada birkaç ayda iyi bir form elde edersin diye düşünüyorum

Bence az önce anlattığım arkadaşım gibi imkanın olursa gideceğin üniversiteden kalan vaktini düzenli olarak spora ayırarak öyle başlayabilirsin şuan pek bunun için iyi bir vakit değil gibi bence senin için o yüzden üniversite sonrasına bırak derim sporu şimdilik.

Anladım tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…