Sporda kol zorlanırsa şişer mi?

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
Sırt çalışırken bileğimi zorlamış olabilir miyim? Bileğimin hemen üstündeki boşlukta şişkinlik oldu ağrı vs yok, ama çalışırken zorladığı için daha fazla yüklenmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırt çalışırken bilek ve kol da pumplanır çekiş yaptığın için
mesela göğüs çalışırken itiş yaptığın için arka kolun da çalışmış olur

Hocam nen.

Ben gözle görülür bir şey göremedim ama içine sinmiyorsa ailenle konuş doktora götürsünler.

Ben gözle görülür bir şey göremedim ama içine sinmiyorsa ailenle konuş doktora götürsünler.

Hocam ben tek yaşıyorum ailem vs yok o yüzden buraya açtım şişkinlik var bayağı ama fotoğrafta belli olmamış olabilir.

Sırt çalışırken bilek ve kol da pumplanır çekiş yaptığın için.
Mesela göğüs çalışırken itiş yaptığın için arka kolun da çalışmış olur.

Ardından ama çalışırken zorlandım bu normal nir durumsa eğer devam edeceğim bir dahakine.

O zaman normal. Sen antrenmanda kilo arttırdıkça kaslarını yıprattığın için ağrıması doğal. Ama sen bu hamlık ağrısı değil diyorsan bi doktora görün ne olur ne olmaz.

Hocam bir iki gün içinde geçer, doğal bir durum gibi. Gözle görünen pek şey yok sanki.
Tedirgin olma. Geçmezse doktora gidersin.
Teni başlamışsın spora. Her konuda yardımcı olurum. Form analizi beslenme vesair. Soru sormaktan çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…