gabomb Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #1 QCY'nin birçok modeli var veya farklı bir marka ne önerirsiniz? Spor esnasında kulağımdan düşmemesi ve tere dayanıklı olması kriterlerim.
QCY'nin birçok modeli var veya farklı bir marka ne önerirsiniz? Spor esnasında kulağımdan düşmemesi ve tere dayanıklı olması kriterlerim.
R #_RoGuE_# Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 27 Daha fazla Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 17 Eylül 2019 #2 Kulak içi mi istiyorsun yoksa kulak üstü mü?
gabomb Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #3 #_RoGuE_# dedi: Kulak içi mi istiyorsun yoksa kulak üstü mü? Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmuşum kulak içi istiyorum.
#_RoGuE_# dedi: Kulak içi mi istiyorsun yoksa kulak üstü mü? Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmuşum kulak içi istiyorum.
R #_RoGuE_# Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 27 Daha fazla Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 22 Eylül 2019 #4 gabomb dedi: Belirtmeyi unutmuşum kulak içi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Birazcık araştırıp geri dönüş yapacağım.
gabomb dedi: Belirtmeyi unutmuşum kulak içi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Birazcık araştırıp geri dönüş yapacağım.
fozada Megapat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 170 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2020 #5 #_RoGuE_# dedi: Birazcık araştırıp geri dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... ( dönmedi )
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 349 20 Şubat 2025 #6 fozada dedi: ( dönmedi ) Genişletmek için tıkla... 6 yıl oldu hala dönmedi
gabomb Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #7 ArhanYılmaz dedi: 6 yıl oldu hala dönmedi Genişletmek için tıkla... huawei am61 aldım bu arada. 5.5 yıldır kullanıyorum canavar gibi hala
ArhanYılmaz dedi: 6 yıl oldu hala dönmedi Genişletmek için tıkla... huawei am61 aldım bu arada. 5.5 yıldır kullanıyorum canavar gibi hala
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.321 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #8 ArhanYılmaz dedi: 6 yıl oldu hala dönmedi Genişletmek için tıkla... Araştırma derinlemesine yapıyor hocam.
ArhanYılmaz dedi: 6 yıl oldu hala dönmedi Genişletmek için tıkla... Araştırma derinlemesine yapıyor hocam.