macesea Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Sporda kullanmak için fiyat performans bir kulak üstü kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir?
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Ekim 2023 #2 Kulak üstü kulaklık mantıklı olmaz.
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 717 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 macesea dedi: Sporda kullanmak için fiyat performans bir kulak üstü kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... replika apple airpods max çok iyi oluyor paranız var ise orjinal alın tabiki PhemiusTR dedi: Kulak üstü kulaklık mantıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel oluyor bu arada
macesea dedi: Sporda kullanmak için fiyat performans bir kulak üstü kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... replika apple airpods max çok iyi oluyor paranız var ise orjinal alın tabiki PhemiusTR dedi: Kulak üstü kulaklık mantıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel oluyor bu arada
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Ekim 2023 #4 oldvillaGGer dedi: replika apple airpods max çok iyi oluyor paranız var ise orjinal alın tabiki Gayet güzel oluyor bu arada Genişletmek için tıkla... Neye göre? Önerdiğiniz model de kafadan düşen bir model
oldvillaGGer dedi: replika apple airpods max çok iyi oluyor paranız var ise orjinal alın tabiki Gayet güzel oluyor bu arada Genişletmek için tıkla... Neye göre? Önerdiğiniz model de kafadan düşen bir model
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 717 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 PhemiusTR dedi: Neye göre? Önerdiğiniz model de kafadan düşen bir model Genişletmek için tıkla... nee airpods max kafadan düşüyor mu?
PhemiusTR dedi: Neye göre? Önerdiğiniz model de kafadan düşen bir model Genişletmek için tıkla... nee airpods max kafadan düşüyor mu?