Merhaba, ben 18 yaşındayım, lise sona gidiyorum, bitiyor zaten. Sonra bir işe gireceğim ve para kazanmaya başlayacağım, bunları deme amacım ekonomik sorunumun çok olmadığını belirtmek istemem.
Ben 4 aydır spor yapıyorum ama çok ilerleme kat edemedim. Kolum 27cm ile başladı 28.5 oldu, ilerleme oldu ama aman aman demek yanlış. Beslenme düzenimi oturttum sayılır, spora gittiğim günlerde -haftada 4 gün- kilomun 2 katı yani 120 gram protein alıyorum spora gitmediğim günlerde -haftada 3 gün- kilom kadar yani 65g protein almaya çalışıyorum kilom 65. Skinny bir vücudum var göbeğim var ama inceyim. Hedefim EgeFitness gibi olmak ve açıkçası bunun yıllarca bir çalışma sonunda olacağını biliyorum ama hedefim bu ben o adam gibi olmak istiyorum ne aşağısı ne üzerini istiyorum.
Pazartesi perşembe günleri omuz-göğüs-triceps, salı cuma günleri sırt-biceps-bacak yapıyorum. Düzgün formda yapabileceğim en yüksek kiloları yapmaya çalışıyorum ama form bozulunca kilomu düşürüyorum. Progresif overload yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi set sayım mı fazla tekrar sayım mı fazla bilmiyorum, her hareketi 4x10 yapmaya çalışıyorum. Yardımcı tozlar olarak her gün 3g kreatin, spor günlerinde ihtiyacım olduğunda protein tozu -120g alamadığımda- ve spora gitmeden 10dk önce pre-workout alıyorum gün içinde enerji sorunu yaşadığım için ve sporda enerjik olmak istediğim için.
Hedeflerimden birisi de yağlarımdan arınıp karın kası yapmak ve üçgen bir vücuda ulaşmak aynı EgeFitness gibi. Bunu nasıl yapacağım açıkçası öğrenmek istiyorum. Kilomu 70'e çıkarmak istiyorum ama bu yaz boyunca kısa kollu giyeceğimden dolayı göbeğim belli olsun istemiyorum bu yüzden kilo almak yerine kilo korumaya çalışıyorum ama buda antrenman verimimi düşürüyor karbonhidrat alamadığım için bu yüzden normal yeme düzenime geçtim. Ayda 1 kere alkol alıyorum yani en fazla ayda 2 tane bira içiyorumdur onun dışında çalışmaya başladığımda yemeğimi kendim yapacağım yani dışarıdan sağlıksız beslenmeyeceğim. Kısaca bu şekilde hedeflerim ve hayatım var. Yardımınız dokunursa çok mutlu olurum.