muhammet7634 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Spore adlı oyunu çevirmek istiyorum. Dil dosyaları. Package şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl çevirebilirim ve hangi programı kullanmalıyım?
Spore adlı oyunu çevirmek istiyorum. Dil dosyaları. Package şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl çevirebilirim ve hangi programı kullanmalıyım?
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2021 #2 muhammet7634 dedi: Spore adlı oyunu çevirmek istiyorum. Dil dosyaları. Package şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl çevirebilirim ve hangi programı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Package. Json gibi şeylerse Visual Studio Code kullanmanı tercih ederim. Artı 0 Eksi
muhammet7634 dedi: Spore adlı oyunu çevirmek istiyorum. Dil dosyaları. Package şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl çevirebilirim ve hangi programı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Package. Json gibi şeylerse Visual Studio Code kullanmanı tercih ederim.
KS KS muhammet7634 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 ByGny dedi: Package. Json gibi şeylerse Visual Studio Code kullanmanı tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Sağol.Peki .win uzantılı dosyalar için ne kullanabilirim? Artı 0 Eksi
ByGny dedi: Package. Json gibi şeylerse Visual Studio Code kullanmanı tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Sağol.Peki .win uzantılı dosyalar için ne kullanabilirim?
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2021 #4 muhammet7634 dedi: Sağ ol.peki .Win uzantılı dosyalar için ne kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Notepad++ ya da uzantısını .Win'den .txt yaparsan editlersin sonrada .Win yaparsın. Bilgi işine yaradıysa çözüm olarak işaretliyebilirsin. Artı 0 Eksi
muhammet7634 dedi: Sağ ol.peki .Win uzantılı dosyalar için ne kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Notepad++ ya da uzantısını .Win'den .txt yaparsan editlersin sonrada .Win yaparsın. Bilgi işine yaradıysa çözüm olarak işaretliyebilirsin.
KS KS muhammet7634 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #5 ByGny dedi: Notepad++ ya da uzantısını .Win'den .txt yaparsan editlersin sonrada .Win yaparsın. Bilgi işine yaradıysa çözüm olarak işaretliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... .win için notepad++ denedim ama olmadı kodlar çıktı hatta daha net olsun oyunun adını da yazıyım undertale oyunun debug modu gibi bazı modlu hallerine yama yapmak istiyorum. Artı 0 Eksi
ByGny dedi: Notepad++ ya da uzantısını .Win'den .txt yaparsan editlersin sonrada .Win yaparsın. Bilgi işine yaradıysa çözüm olarak işaretliyebilirsin. Genişletmek için tıkla... .win için notepad++ denedim ama olmadı kodlar çıktı hatta daha net olsun oyunun adını da yazıyım undertale oyunun debug modu gibi bazı modlu hallerine yama yapmak istiyorum.