Spore Türkçe yama var mı?

370728

Hectopat
Uzay çağına kadar sıkıntı ama uzay çağından sonra İngilizcem yetmiyor maalesef. Biraz aradım ama bulmadım.

Çok basit yanına İngilizce bilen birini al ben öyle yapıyorum kardeşim ablan abin falan varsa daha iyi olur ama Türkçe çevirisi maalesef yok.

Ya ben yapıyordum ama o kadar çok metin var ki sıkıldım yeminle. Yine de anlatayım yapmak isteyen olursa yapsın. Öncelikle s3pe Sims package programını indirin. Sonra Spore'un kurulduğu yerde spore collection>data>locale'e girin. En-us dil dosyasını açın. Text dosyasını s3pe programına atın, import deyin. Bütün metinler gelecek. Çevirmek istediğinizde sağ tıklayıp notepad ile açıp değiştirebilirsiniz metinleri. Saveleyip text dosyasını yenisiyle değiştirin. Denedim ve oldu. Dediğim gibi çok uzun olduğu için sıkıldım. Umarım biri yapar.

İfadeler: AGI
Telefonunuz varsa Google'a girince yazma yerinde kamera işatereti var orada basınca kamera açılıyor. Altta QR kod okuyucu var oradan tutup sol tara çevirince çeviri açılıyor. Fotoğraf çekerek halledebilirsiniz.

Ben TR yama yapacağım ama ne zaman biter belli değil bitince yazarım.

sendekki bitmemiş txt dosyasını bana atabilirmisin

Ben yamayı yaptım. Ama %100 değil 90 üzeri ve yama bir tık Google çeviri hissi verebilir elimden bu kadarı geldi. Dosyayı spore/locale/en-us klasörüne atıp türkçe oynayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…